RECREATIEPLASSEN

Vanaf onze locatie Partyboerderij Vossenberg kunt u prachtige recreatieplassen bezoeken.

Emstergat
Vlakbij Epe, in het plaatsje Emst ligt het prachtige recreatiegebied Kievitsveld. Het zandstrand, de ruime ligweide en diverse voorzieningen maken Kievitsveld tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich uitstekend op het strand en bij de verschillende speeltoestellen. Bij de kiosk kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Op Kievitsveld vindt u tevens Burnside Cablepark waar u kunt waterskiën en wakeboarden. Ook ontspannen kan op Kievitsveld bij wellnessresort de Veluwse Bron. Touren met de Vossenbergbikes langs de meertjes in deze bos- en vogelrijke omgeving is een aanrader.

Recreatiegebied Kievitsveld is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis.

Heerderstrand
In Heerde in de Veluwse bossen ligt het prachtige recreatiegebied Heerderstrand. Het zandstrand, de ruime ligweiden en diverse voorzieningen maken Heerderstrand tot de ideale plek voor een dagje uit. Bij de kiosk kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Heerderstrand staat tevens bekend om het imposante kunstwerk “De Ontmoeting”, een must-see als u dit recreatiegebied bezoekt. Ook bent u van harte welkom bij Pitch&Putt Golf: het leuke golfspel voor jong en oud.

Recreatiegebied Heerderstrand is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis.

Zandenplas
Middenin de eeuwenoude bossen van de Veluwe ligt recreatiegebied Zandenplas. Het fijne zandstrand, de lig- en speelweide en de diverse voorzieningen maken Zandenplas tot de ideale plek voor een dagje uit. Bij de kiosk, met groot terras aan het water, kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Touren met de Vossenbergbikes langs de plas is een absolute aanrader.

Recreatiegebied Zandenplas is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis.

Image
Over Ons

Wij zijn een dynamisch bedrijf waar veel kan en niets moet. Met 7 vaste medewerkers en circa 25 parttimers verzorgen we onze gasten met passie plezier en beleving.

Met vrolijke groeten,

De Vossenbergers

Adres

Partyboerderij Vossenberg
Centrumweg 17
8162 PT Epe
0578-613800

k.v.k. 08079677
btw nr NL813158746B01
NL13RABO0364445408

© 2021 Style at Your Media Contact ons